Blogi

Terveiset Vihreästä puheenjohtajapäivästä

Vihreiden yhdistysten puheenjohtajat kokoontuivat launtaina 6.2. Helsinkiin puheenjohtajapäiville. Tilaisuudessa kuultiin niin puheenjohtajiston hyviä linjapuheita, pohdittiin kuntavaalien siirtoa kuin käytiin strategiaa läpi.

Pirkanmaalaiset puheenjohtajat osallistuivat ahkerasti, mistä lämmin kiitos jokaiselle paikalla olleelle.

Lue lisää

Aamulehti: Perustulolla joustoa ja työllisyyttä

aamulehtiperustulo500

Mielipidevastine Aamulehdessä 3.2.2016

Kauko Helevirta epäili Aamulehdessä 28.1. perustulon toimivuutta. Todellisuudessa perustulolla voitaisiin parantaa työllisyyttä inhimillisellä tavalla ja matalin kustannuksin.

Yhä useamman ihmisen elämään kuuluvat pätkätyöt, uusi ammatti … Lue lisää

Puheenjohtajan puhe syyskokouksessa 21.11.15

Hyvät kokousedustajat ja pirkanmaalaiset vihreät ystävät,

Takana on vihreille menestyksekäs vaalivuosi. Eduskuntavaaleissa teimme huipputuloksen, kaksi kansanedustajaa Pirkanmaalta ja koko ek-ryhmä kasvoi 15:een. Mursimme myös aikamoiset ennakkoluulot, sillä juuri ennen vaaleja … Lue lisää

Miten vaalivoitto tehdään?

Yritin jo matkalla vaalivalvojaisiin kirjoittaa ylös ajatuksiani tästä keväästä. Rehellisesti sanottuna olin varautunut lähinnä lievään pettymykseen ja odotettua huonomman tuloksen käsittelyyn. Ennakkoäänten julkistamisen jälkeen sellaiseen ei enää tarvinnut valmistautua.

En … Lue lisää

Vaalivoitto – nyt jos koskaan

Vaaleihin on vain alle 70 päivää. Pirkanmaan Vihreät ovat nimenneet 17 ehdokasta. Uusimmat ehdokkaat nimettiin keskiviikkona, ja vihreän ehdokasjoukon kirkkaana kärkenä on vihreän politiikan konkari Satu Hassi.

 

Vihreiden kattoteemat … Lue lisää

Vihreät Pirkanmaan liitossa, Maakunnan tiedotuslehden kirjoitus 12/2014

Työttömyys on noussut Pirkanmaalla selvästi yli maan keskiarvon. Teollisuuden rakennemuutos ei ole ollut meille suopea. Muuttoliikkeen jatkuessa sekä maakuntaan että maakuntamme reuna-alueilta keskuskaupunkiseudulle, tulevaisuuden haasteet kasvavat.

Tarvitsemme uutta työtä ja … Lue lisää