Tietoa yhdistyksestä

Pirkanmaan Vihreä Liitto ry eli Pirvi on vuonna 1988 rekisteröity Pirkanmaan vaalipiirin vihreiden yhdistysten kattojärjestö, jonka tehtävänä on tukea jäsenyhdistyksiään auttaen niitä yhdistystoiminnassa, tapahtumajärjestämisessä ja yhteisytöverkostojen rakentamisessa yhdistysten ja toimijoiden välille sekä tiedottaa tapahtumista ja herättää keskustelua vihreistä teemoista.

Piiri osallistuu kunnallisten, seudullisten ja maakunnan sekä valtakunnan asioiden edistämiseen esimerkiksi julkisten kannanottojen kautta yhteistyössä Pirkanmaan vihreiden poliitikkojen kanssa.

Puolueen luottamustehtävissä toimivien valtuuskunnan ja hallituksen jäsenten kautta rakennamme siltoja puolueen ohjelmapapereiden ja jäsenistön välille.

Jokainen rakennuspalikka vihreämmän tulevaisuuden rakentamisessa on arvokas. Samalla Pirvi on kanava sinulle, joka tahdot vaikuttaa yhteiskuntaan niin politiikan kuin kansalaisjärjestönkin keinoin ja tutustua uusiin ihmisiin: Liity jäseneksi oman paikallisyhdistyksesi, nuoriso- tai naisjärjestömme kautta!

Tervetuloa mukaan!

Y-tunnus: 1539296-7