Pirkanmaan Vihreä Liitto

Yhteinen Pirkanmaa

Luonnon monimuotoisuuden suojeleminen on vihreille keskeinen tavoite. Tämä näkyy vahvana paikallisessa toiminnassa. Vihreät haluavat, että monimuotoisuus näkyy kaikkialla, niin erämaissa kuin kaupungeissakin. Erilaisten elinympäristöjen piirissä voidaan suojella, kunnostaa tai tuottaa monimuotoisuutta uusin tavoin. Tampereen seutu on vihreiden aloitteesta kansallista kärkijoukkoa ilmastotavoitteissaan.

Talouden rakennemuutos koskettaa Pirkanmaata monen muun alueen tavoin. Valmistavan teollisuuden oheen on löydettävä uusia talouden tukijalkoja. Pirkanmaan Vihreä Liitto panostaa palvelujen kehittämiseen alueellaan. Vihreitä työpaikkoja tullaan luomaan myös uudella clean tech -osaamisella, jonka kehittämiselle on annettava mahdollisuuksia. Pirkanmaalla on tälle alalle paljon annettavaa: kehityksen kärjessä ovat niin perinteiset pirkanmaalaiset konepajayritykset kuin uudet toimijatkin.

Toimiva liikennejärjestelmä on keskeinen edellytys Pirkanmaan menestymiselle, niin Tampereella kuin muuallakin maakunnassa. Kuntarajat eivät saa olla este hyvälle joukkoliikenteelle.  Maakunnasta on saatava toimivat raideliikenneyhteydet Tampereelle lähijunien avulla myös muulloin kuin arkiaamuin ja -illoin.

Vihreät haluavat, että sosiaali- ja terveydenhuollon julkinen rahoitus tulee koota yhdelle alueelliselle palvelujen järjestäjälle, joka vastaisi sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisestä. Ennaltaehkäisevien ja varhaisen auttamisen toimintatapojen tulee kuulua kaikille sektoreille.

Pirkanmaan Vihreä Liitto Ry

eli Pirvi on Vihreän liiton Pirkanmaan piirijärjestö. Se on pirkanmaalaisten vihreiden yhdistysten oma kattojärjestö, joka tukee eri puolilla maakuntaa tapahtuvaa vihreää toimintaa, tiedottaa tapahtumista ja herättää keskustelua vihreistä teemoista.

 

Tutustu vihreään toimintaan

Tule mukaan tilaisuuksiin

ja liity mukaan oman alueesi järjestöön.

 

Tehdään yhdessä vihreää tulevaisuutta!

 

 

Ota yhteyttä oman alueesi yhdistykseen tai:

Toiminnanjohtaja Karo Tammisto p.050-4999105 (ei tekstiviestejä), karo.tammisto(at)vihreat.fi

Piirin puheenjohtaja Minna Sorsa p. 050-4627379, minna.sorsa(at)vihreat.fi

Toimisto Tampereella Kehräsaaren B-talossa on auki tiistaisin klo 14-16. Tervetuloa piipahtamaan!

 

 

Pirkanmaan Vihreitä Blogeja

Sivusto on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä
Log in